AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2023 10:35
Julian Nagelsmann er inspireret af disse tre Premier League-klubber

Den tyske manager fortæller, at tre Premier League-klubber inspirerer ham.


Julian Nagelsmann blev fredag fyret som manager hos FC Bayern München.

I stedet blev han erstattet af den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel.

Dermed sluttede næsten to års ledelse under Nagelsmann på Allianz Arena i en sæson, hvor klubben pt. er at finde et enkelt point efter Borussia Dortmund på førstepladsen i Bundesligaen.

LÆS OGSÅ: AfsløringBrøndby var i dialog med en af Premier Leagues bedste

Det varer muligvis ikke længe, førend Nagelsmann igen er at finde som manager et andet sted i verden.

Flere klubber meldes interesseret, herunder Tottenham og Real Madrid. Sidstnævnte har Nagelsmann afvist én gang før, det var i 2018.

Nagelsmann er stor tilhænger af Tottenham, og han fortæller, at han er inspireret af Spurs og to andre Premier League-klubber.

- Jeg ser en masse fodbold med Liverpool og Manchester City.

- Hvis man vil være en god manager, skal man se Liverpools kampe. Hvad de gør er utroligt. Det er præstationer, man kan lære fra, men mere vigtigt er, at man kan tage mentaliteten med sig.

- Jeg har set mange Spurs-kampe, men jeg har ikke set dem med det formål at analysere dem for forberedelse, for jeg har haft meget andet at se til, lød det fra Nagelsmann i et interview med The Independent i 2020.

LÆS OGSÅ: Frustreret United-spiller: "Jeg har talt med Erik ten Hag"

LÆS OGSÅ: Real Madrid lurer på Arsenal-stjerne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE