AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2015 07:50
JULEKONKURRENCE: Præmie- og konkurrencebetingelser

Præmie- og konkurrencebetingelser til julekonkurrencen på PLBOLD.DKs Facebook-side 2015.


Konkurrencen afholdes på Facebook-siden PLBOLD.DK, som drives af:

PLBOLD I/S
Egesholm 42
8700 Horsens
 
CVR-nr: 35 07 10 75
 
Konkurrencen er på ikke nogen måder tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook Inc. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendels til PLBOLD's Facebook-side. 
 
Der trækkes én vinder hver dag, som vinder ét gavekort til Unisport, der har en værdi af 100 kroner, samt et freebet på 100 kroner til Danske Spil. Udover et freebet og gavekort til Unispport er den daglige vinder også med i lodtrækningen til hovedpræmien, hvor vinderen bliver udtrækket den 25. december. Hovedpræmien består af en PlayStation 4, FIFA 16 og et gavekort til Unisport til en værdi af 500 kroner.
 
Man deltager ved at skrive navnet på den Premier League-spiller, man tror gemmer sig bag julemanden i videoen, i kommentarfeltet.
 
For at deltage skal du følge de instruktioner, som gives i Facebook-opdateringen, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.
 
For at deltage skal du være bosiddende i Danmark. 
 
Detagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.
 
Deltagelse i konkurrencen sker via Facebook-siden PLBOLD.DK, og det er således kun brugere, som har en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrence. 
 
Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at PLBOLD I/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som PLBOLD I/S benytter, hvis de vinder. 
 
Den præcise måde at deltage på, finder du i den opdatering, hvori der linkes til disse betingelser. 
 
Ved grundet mistanke om snyd forbeholder PLBOLD I/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE