Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 21:06
Jubelglade Alisson: "Jeg var nødt til at redde et spark"

Den brasilianske keeper roste også sin kollega i den modsatte ende.


Liverpool vandt FA Cuppen lørdag aften efter en 6-5-sejr på straffespark mod Chelsea.
 
Inden da var både ordinær og forlænget spilletid endt 0-0.
 
Alisson, der reddede et straffespark, fortæller nu om glæden ved at kunne løfte trofæet.
 
- Det var fantastisk. Vi leverede en god indsats. Det var en skam, vi ikke scorede. Det var en rigtig fight, siger Alisson til BBC One.
 
- Jeg var nødt til at redde et spark. Jeg er så glad. Både Mendy og jeg havde nogle fantastiske redninger. Jeg kunne ikke have reddet de skud uden hjælpen fra mit hold. De arbejdede godt og gjorde det nemmere, lyder det fra den brasilianske keeper.
 
- Det var en god redning, ikke? Alle målmandstrænere hjælper mig med at træffe beslutninger. De er fantastiske spillere. Chelsea gjorde det rigtig godt, men vi fortjente at vinde den her. Jeg reddede kun, fordi vi fortjente at vinde, fortæller Alisson videre.
 
- Dette giver os mere selvtilld i Premier League og også i Champions League-finalen. Det er et fantastisk øjeblik lige nu, som vi bare skal nyde, slutter Alisson.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE