AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2018 11:26
Journalist: West Ham er klar til at købe Liverpool-emne

En ny Premier League-klub har meldt sig ind i kampen om schweizisk landsholdsspiller, men Dortmund ligner stadig den mest sandsynlige destination.


I løbet af det seneste år har Manuel Akanji slået sit navn fast i schweizisk fodbold, hvor han er blevet en etableret stamspiller hos mesterholdet, Basel. Samtidig har han fået sin debut på det schweiziske landshold.

Ganske naturligt er den 22-årige forsvarsspiller derfor kommet i søgelyset hos større klubber. Tidligere er Liverpoo og Dortmundl blevet sat i forbindelse med Akanji, og nu melder en ny Premier League-klub sig på banen.

Journalisten, Andreas Böni, der arbejder for den store schweiziske avis, Blick, skriver på sin Twitter-profil, at West Ham er klar til at betale 134 millioner kroner for Basel-spilleren.

Det er dog ikke Premier League-klubben, som er Akanjis foretrukne destination. Ifølge Blick-journalisten håber schweizeren at skifte til Dortmund, og hvis den tyske storklub står klar med et bud på omtrent 150 millioner kroner, vil vejen være banet for et skifte til Bundesliga-klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED