Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2020 13:22
Journalist: Top-agenter er forundret over Manchester United

Andy Mitten kan afsløre, at flere agenter er forundret over manglende svar fra Manchester United.


Manchester United er i øjeblikket udsat for stor kritik.

Tidligere spillere - heriblandt Patrice Evra og Rio Ferdinand - har i flere omgange været ude og kritisere den måde, som nogle af personerne i Manchester United driver klubben.

Patrick Evra kunne bl.a. fortælle, at han fik et opkald fra en sportsdirektør, der spurgte, om franskmanden ikke kunne få Matt Judge, som er direktør i Manchester United, til at svare på sin telefon. 

Nu fortæller den meget respekterede journalist, Andy Mitten, at flere agenter er forbavsede og forundret over Manchester United.

- Hvis det ikke lykkes at hente førsteprioriteten, hvorfor så ikke gå efter Plan B, C eller D? Manchester United har snakket med agent og gjort dem opmærksom på deres interesse, og så sker der ingen ting, skriver Andy Mitten på GQ Magazine.

- I dag er der mange agenter for verdensklassespillere, der undrer sig over, hvorfor Manchester United ikke vender tilbage til dem. Det lader ikke til at hænge sammen, og på et tidspunkt var Manchester United den eneste klub i ligaen, som ikke havde hentet en spiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED