Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2017 15:26
Journalist: Thomas Lemar til Arsenal er en 'done deal'

Monaco og Arsenal er nået til enighed omkring Thomas Lemar, som kan blive præsenteret efter Arsenals træningslejr slutter.


Arsenal har længe været ude efter den franske landsholdsspiller, Thomas Lemar, men Monaco har ikke været meget for at sælge den kreative midtbanespiller, efter de allerede har mistet Tiémoué Bakayoko og Bernardo Silva.

Indtil videre har det været uden held, at the Gunners har forsøgt at opfylde Monacos krav, men nu ser det dog ud til, at Arsenal er blevet enige med de franske mestre omkring en aftale.

Den italienske journalist, Emanuele Giulianelli, som arbejder freelance, men skriver regelmæssigt for medier som La Gazzetta dello Sport, FourFourTwo og Tribal Football, har hævdet, at en handel er på plads.

Tribal Football skriver han, at Arsenal betaler £48 millioner plus bonusser for den 21-årige franskmand. Det er dermed tæt på de £53 millioner, som Monaco ifølge mediet har efterspurgt.

Thomas Lemar bliver dog ikke præsenteret som Arsenal-spiller endnu. Monaco har angiveligt bedt Arsenal om at vente med lægetjek, officielle billeder og præsentation indtil, de har fundet en erstatning for den unge midtbanespiller.

Meget tyder altså på, at Lemar kan blive Arsenal-spiller efter klubbens træningslejr i Australien og Kina.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED