AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:04:2017 16:47
Journalist: Sakho er færdig i Liverpool, som kræver stort millionbeløb ved et salg

Mamadou Sakhos dage i Liverpool talte, men the Reds kræver en stor sum penge for franskmanden.


I januar lejede Crystal Palace den udstødte Mamadou Sakho i Liverpool, og franskmanden har været en øjeblikkelig succes i London-klubben, som stort set er uden for nedrykningsfare på nuværende tidspunkt.

Ved udgangen af maj vender den store franskmand tilbage til Merseyside, men her har han ikke nogen fremtid ifølge Sky Sports-journalisten, Kaveh Solhekol.

Liverpool er dog ikke villige til at slippe Sakho, som har kontrakt frem til sommeren 2020, billigt. Kaveh Solhekol skriver således på sin Twitter-profil, at the Reds kræver £30 millioner for den tidligere Paris Saint-Germain-spiller.

Det er angiveligt £10 millioner mere, end de var villige til at sælge Sakho for i januars transfervindue. Franskmandens værdi lader altså til at være steget markant i løbet af et par måneder under Sam Allardyces ledelse i Crystal Palace. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED