Journalist: Rasende Leeds-spiller i konfrontation med fansene

Af Emil Plovgaard
28.05.2023 Kl. 18:29
Temperamentet kammede over på Elland Road søndag aften.

Leeds rykkede søndag ned efter et 1-4-nederlag til Spus.

Sam Allardyces mandskab var dermed ikke i stand til at skabe et mirakel på sidste spilledag, og derfor sluttede klubbens tre-årige periode i Premier League brat.

Harry Kane åbnede ballet, inden Pedro Porro gjorde det til 2-0. Jack Harrison reducerede midtvejs i anden halvleg, men Kane udbyggede Tottenhams føring, inden Lucas Moura tog afsked med Tottenham ved at nette en sidste gang.

Der var tænding på undervejs i opgøret, og hjemmeholdets Luke Ayling lod også frustrationerne løbe af med sig.

Således var han, ifølge The Yorkshire Evening Post-journalisten Graham Smyth, involveret i en konfrontation med en af hjemmeholdets tilhængere blot få minutter efter Kanes åbningsmål.

– Ayling havde nogle ord med hjemmefansene på The West Stand. Noget blev sagt, da han gik hen for at hente bolden. Han så rasende ud, skriver Smyth på sin Twitter-profil.

Ayling hjalp klubben med at rykke op i Premier League i 2020. Han har spillet mere end 250 kampe for klubben og har derfor gjort sig selv til et ikon på Elland Road.

Han har dog været udsat for en del kritik i indeværende sæson, og søndag leverede han heller ikke nogen god præstation.

Statistik viser, at Ayling mistede bolden hele 15 gange i løbet af opgøret.