AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2023 14:07
Journalist: PSG er rasende på Chelsea

Angiveligt er Paris Saint-Germain rasende på Chelsea.


Hakim Ziyech lignede længe en ny Paris Saint-Germain-spiller.

Men Chelsea lavede adskillige fejl i de dokumenter, som de sendte, og handlen kunne kollapse, selvom den marokkanske landsholdsspiller havde bestået sit lægetjek. 

Nu er det i stedet endt med, at PSG er rasende på Chelsea. Sådan lyder i hvert fald fra Sky Sports journalisten Kaveh Solhekol.

Sådan lyder det på hans Twitter-profil:

- Kilde i Paris om Ziyech-aftalen, der falder igennem, siger: I går aftes var et absolut kaos. Chelsea vil ikke mørke PSG's dørtrin nogensinde igen. Sådan gør man ikke forretninger og behandler ikke en spiller på denne måde.

- Hakim Ziyech kan ikke tro, at hans skifte til PSG er faldet til jorden. Spilleren er glødende. Han sendte Todd Boehly en besked i går aftes og bad om at få handlen gennemført. Spilleren er stadig strandet i Paris.  Han var helt desperat efter at komme til PSG og betalte endda sine egne penge for at få handlen i stand, skriver han på sin Twitter.

Hakim  Ziyech har spillet 10 Premier League-kampe for Chelsea indtil videre i denne sæson. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE