AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:09:2022 15:19
Journalist: Marcelo er meget tæt på Premier League-skifte

Marcelo er angiveligt på vej til Premier League.


Siden slutningen af juni har Marcelo stået uden klub efter sit kontraktudløb med Real Madrid.

Den 34-årige brasilianer er blevet kædet sammen med flere klubber, hvor det primært har været spanske klubber, men nu forlyder det hos en spansk journalist, at Marcelo er meget tæt på et skifte til Premier League.

Det er journalisten, Marti Miras, der melder, at Marcelo er tæt på at skrive under med Leicester.

Marcelo vil angiveligt skrive under på en etårig kontrakt med The Foxes. Ifølge journalisten mangler den brasilianske venstreback at bestå lægetjekket.

Indtil videre er der ingen af de mere troværdige engelske journalister, der melder om en kommende signing af Marcelo, men det holder vi naturligvis øje med.

Opdatering: Simon Stone fra BBC melder nu, at Marcelo ikke er på vej til King Power Stadium og rygterne om et potentielt skifte 'er helt forbi skiven'.

Ovenstående melding fra Simon Stone har Marti Miras nu svaret på: 

- Denne information fra Simon Stone er falsk. Marcelo er allerede i en lufthavn nær Leicester. Han skal snart gennemgå sit lægetjek, skriver han på Twitter.

Marti Miras har også skrevet til talkSPORT, som hævder at skiftet ikke sker, at Marcelo er på vej:

Leicester er i øjeblikket ramt af skader på backpositionerne, hvor Ryan Bertrand skal igennem en knæoperation, og Ricardo Pereira er ude i et halvt år. De har derfor kun James Justin, Timothy Castagne og Luke Thomas tilgængelig til backpositionerne.

Fabrizio Romano har meddelt, at der er henvendelse fra Leicester, men aftalen er ikke på plads.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE