Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 12:42
Journalist forklarer: Derfor ønsker Klopp Wolves-stjerne til 520 mio.

Den spanske journalist Miguel Rico fra Mundo Deportivo forklarer, hvorfor Jürgen Klopp ønsker at hente Adama Traore til Anfield.


Jürgen Klopp ønsker at hente Adama Traoré til Anfield, og det er helt "logisk" hvorfor, forklarer den catalanske Mundo Deportivo-journalist Miguel Rico.

For ligesom FC Barcelona kunne Liverpool med rette bruge en spiller med den spanske wingers kvaliteter takket være Traorés fart og dribleevner.

- Det er de færreste, der kan bringe et forsvar i ubalance og åbne det op på samme måde, som denne knægt, Traoré, kan. Han kan åbne selv den mest lukkede defensiv, skriver Rico på bagsiden af dagens udgave af Mundo Deportivo.

- Andre, der er ligeså hurtige og fysisk stærke, mangler evnerne, stabiliteten og koncentrationen til at levere på et eliteniveau, som Traoré gør. Derfor er det logisk, at Jürgen Klopp ønsker at signe ham.

Det er ikke første gang, Liverpool bliver sat i forbindelse med Wolves-stjernen, og det nok heller ikke sidste gang. Mundo skriver, at Traoré koster omkring £64 millioner, hvilket også er en slat penge for en spiller, som næppe kommer til at starte inde i hver kamp, så længe Mohamed Salah eller Sadio Mané er i klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED