Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 14:11
Journalist er sikker: "De Jong bliver ten Tags første signing"

Gerard Romero er igen ude med en melding omkring Frenkie de Jong.


Den spanske journalist, Gerard Romero, meldte onsdag aften, at Frenkie de Jong er på vej til Manchester United.

Efterfølgende har flere journalister meldt sig på banen, og her er meldinger, at der er interesse i hollænderen, men at der ikke er nogen aftale med Barcelona. 

I dag er Gerard Romero igen kommet med en udmelding, og han føler sig sikker på, at Frenkie de Jong skal til Old Trafford.

- Frenkie de Jong vil blive Erik ten Hags første signing hos Manchester United, lyder det ifølge Sports Illustrated fra den velinformerede journalist, der dækker FC Barcelona særdeles tæt.

- Intet er færdiggjort eller aftalt, men forhandlinger er begyndt med Manchester United som favorit på grund af Erik ten Hag og det faktum, at klubben ikke spiller i Champions League i den kommende sæson, så man er ikke en direkte konkurrent til FC Barcelona, fortsætter han.

- John Murtough (fodbolddirektør i Manchester United, red.) har talt med FC Barcelona i adskillige måneder nu, slutter han.

De Jong har været FC Barcelona-spiller siden 2019, hvor han kom til fra hollandske Ajax, og det er herfra, at han kender til Uniteds kommende manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE