Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2021 11:17
Journalist: Derfor er Harvey Elliott allerede klar til Premier League

Blackburn-journalist Jaquob Crooke mener, at Liverpools guldfugl Harvey Elliott allerede er klar til Premier League.


Liverpools måske absolut mest lovende spiller er den 17-årige kreatør Harvey Elliott, der allerede fik sin Premier League-debut i en alder af 16 år og 30 dage.

Dengang tørnede guldfuglen ud for Fulham, som han i sommeren 2019 forlod til fordel for Liverpool, mens han i den indeværende sæson har været udlejet til Championship-klubben Blackburn.

Ifølge journalisten Jaquob Crooke, der følger Blackburn tæt, behøver man dog ikke nødvendigvis udleje spilleren i næste sæson for yderligere udvikling, hvilket ellers normalt ville være rationelt Elliotts unge alder taget i betragtning.

Crooke har forklaret overfor Planet Football, hvorfor han mener, at Elliott allerede nu er klar til at tage skridtet op i den bedste engelske række:

- Hans form gennem den første del af december var utrolig. Han bar vitterligt holdet i kampe mod hold som Norwich og Rotherham - og omend træthed satte en stopper for storformen efter årsskiftet, forvandlede han senest offensiven igen i Blackburns 2-3 nederlag til Watford.

- Han er en nøglekreatør og har været en af drivkræfterne bag Blackburns offensiv. Man behøver kun at skimme statistikkerne fra denne sæson for at få et indblik i hans bidrag til holdet i denne sæson, jeg mener helt afgjort, at han allerede er klar til Premier League den dag i dag, lød det fra Crooke.

Ser man så på statistikkerne, er det heller ikke svært at forstå Crookes begejstring.

17-årige Harvey Elliott har nemlig allerede optrådt 27 gange i The Championship i år med fem og ni assists til følge.

Dette er en naturligvis en bedrift, der har været udrettet før, men noterer man sig, at Elliott ikke en gang er fyldt 18 år, er det decideret forrykte tal.

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED