AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 22:10
Journalist: Chelsea har tilbudt Lampard en kontrakt til 2022

Skal man tro den italienske journalist, Nicoló Schira, så har Chelsea tilbudt Frank Lampard en kontrakt frem til 2022, som englænderen har accepteret.


Sky Sports kunne tirsdag berette, at Chelsea har sendt flere 'såkaldte' kandidater ud for at forhøre sig til Derby om muligheden for at hente fan-favoritten Frank Lampard til klubben som cheftræner.

Det forlyder, at Derby kræver £4 millioner i kompensation, og nu er der nyt i sagen, da Chelsea angiveligt er gået med til dette og tilbudt Lampard en kontrakt. 

Nicoló Schira, der er journalist for La Gazzetta dello Sport, hævder således, at The Blues har tilbudt en kontrakt til Lampard, som løber frem til 2022, og denne kontrakt skulle den tidligere midtbaneprofil altså have accepteret og underskrevet. 

Matt Hughes fra The Times kunne også berette tirsdag, at Derby har henvendt sig til Steven Gerrard, som de har udset sig som Lampards afløser, men dette skulle Liverpool-koryfæet altså have afvist. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED