Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2022 22:54
Journalist: Chelsea byder på Serie A-stjerne

Buddet er afgivet, lyder meldingen fra respekteret journalist.


Chelsea har angiveligt afgivet et bud på Torino-spilleren Gleison Bremer.
 
Det skriver den normalt velinformerede transferjournalist Gianluca di Marzio på sin hjemmeside.
 
Chelsea har rettet en vigtig henvendelse til Torino i forsøget på at slå konkurrenterne i kampen om brasilianerens underskrift.
 
Klubbens ærkerivaler fra Tottenham er også gentagende gange blevet sat i forbindelse med Bremer, mens den italienske storklub Inter ligeledes skulle have en føler ude.
 
Chelsea menes nu at have en fordel i forhold til andre interesserede klubber, beretter journalisten.
 
Forleden fortalte brasilianeren til ESPN, at han ønsker at forlade Torino.
 
- Jeg fortalte træneren og staben sidste sommer, at jeg ville skifte klub. Så sagde de til mig, at jeg skulle blive og hjælpe dem. "Næste år kan du tage skridtet", siger Gleison Bremer til mediet.
 
- Fansene ved allerede, at jeg har et ønske om at spille i Champions League, og at blive udtaget til det brasilianske landshold.
 
- Jeg er nødt til at spille på et meget højere niveau, så det er kun et spørgsmål om tid. Jeg analyserer nogle tilbud, men jeg tror ikke, at jeg spiller i Torino i den kommende sæson, siger midtstopperen.
 
Det blev i alt til 33 kampe i Serie A for Bremers vedkommende i den forgangne sæson, hvor Torino sluttede midt i rækken.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE