Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 13:17
Journalist bekræfter: Liverpool har budt 185 mio. kroner på 24-årig profil

Den tyrkiske journalist Serdar Ali Celikler påstår, at Liverpool har budt €25 millioner på Trabzonspors talentfulde målmand Ugurcan Cakir.


Premier Leagues førerhold har budt €25 millioner på målmanden Ugurcan Cakir, påstår den tyrkiske journalist Serdar Ali Celikler fra mediet Haberturk.

Den 24-årige tyrkiske landsholdsmålmand har været rygtet til Anfield i mere end et år snart, så det er ikke utænkeligt, at der er noget om det.

- Jeg har foretaget nogle opkald til mine kilder fra Trabzonspor. Jeg kan bekræfte, at Liverpool har afgivet et bud, som er €25 millioner værd, fortæller Celikler til YouTube-kanalen VOLE.

Der er dog det problem at Cakir næppe vil finde sig i en rolle som backup til Alisson, da den 24-årige tyrker skulle ikke ønske at stå i skyggen af en anden målmand.

For at omgå det problem skulle Liverpool have planer om at udleje ham i to sæsoner til en anden klub, hvorefter han potentielt kan konkurrere med den brasilianske førstemålmand om pladsen på stregen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED