AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 15:22
Journalist: Aubameyang-skifte til United vil være forræderi mod Arsenal-tilhængerne

Journalisten Adrian Durham, der har fokus på Arsenal, kommenterer på rygterne, der sender Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal til Manchester United


TalkSport-værten Andy Goldstein hævder, at Manchester United er klar til at byde £70m på Arsenal-profilen Pierre-Emercik Aubameyang denne sommer og for manger Arsenal-tilhængere fik med stor sandsynlighed flashback til 2012, hvor Sir Alex Ferguson lykkedes med at hente daværende Arsenal-anfører Robin Van Persie til Old Trafford.

På nuværende tidspunkt har hverken Arsenal eller Manchester United er kommet med en officiel kommentar på rygterne, men under alle omstændigheder vil et salg af den hurtige angriber fra Gabon være forræderi mod Arsenals mest loyale tilhængere. Det mener journalisten Adrian Durham.

- Hvis Aubameyang, der har scoret alle målene for Arsenal og været et af lyspunkterne i denne sæson, tager til Manchester United denne sommer vil det være Robin Van Persie-skiftet om igen og det vil være et forræderi mod Arsenals mest loyale og trofaste fans, forklarer han til TalkSport og tilføjer:

- Jeg tror, at Arsenal-tilhængerne vil stå tilbage og tænke: Vi er ikke kommet på stadion for at se middelmådig fodbold de seneste år og så endelig få en god angrebsduo for så at sælge den ene - og så til en rival.

Adrian Durham mener ligeledes, at et muligt salg Pierre-Emerick Aubameyang til Manchester United kan få konsekvenser på trænerfronten:

- Denne handel må ikke ske. Jeg mener, at Unai Emery må gå ud og sige, at han forlader klubben, hvis denne handel går igennem. Han kan ikke tillade ledelsen af sælge en spiller som Aubameyang. Det vil være et skifte som kan få få klubbens fans til at vende sig mod klubben, slutter Adrian Durham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED