AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2022 11:52
Journalist: Arsenal-stjerne misser sæsonåbner

Flere profiler sidder ude for Arsenal i fredagens kamp.


Arsenal må sandsynligvis undvære Emile Smith Rowe i klubbens første Premier League-kamp denne sæson, som spilles på udebane mod Crystal Palace fredag aften.
 
Sådan lyder det fra journalist på nyhedsbureauet PA Sport, Mark Mann-Bryans.
 
- Emile Smith Rowe er ikke fit til begyndelsen af Premier League-sæsonen. En lyskeskade holder ham ude, men han forventes at være tilbage i fuld træning på et tidspunkt i de næste uge, skriver Mann-Bryans på sin Twitter-profil.
Det er dog ikke den eneste bekymring, Arteta har på skadesfronten. Også nyindkøbet Fabio Vieira sidder ude - med en ankelskade.
Venstrebacken Kieran Tierney har deltaget i nogle af kampene, som har været forberedelser frem mod den kommende sæson, men han har pådraget sig endnu en knæskade, ligesom Takehiro Tomiyasu i øjeblikket plejer en lårskade.
 
Det betyder, at Ben White kan starte på højre back i fredagens kamp, mens ukrainske Oleksandr Zinchenko kan gøre sin Premier League-debut for The Gunners på den modsatte backposition.
 
Det ventes også, at Gabriel Jesus får sin første betydningsfulde kamp i rødt og hvidt.
 
Smith-Rowe har været en integral del af Mikel Artetas startopstilling, og i den seneste uge blev han noteret for 11 mål og to oplæg i sine 37 kampe for klubben.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE