AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:03:2023 22:11
Journalist: Arsenal overbevist om at lande kæmpehandel

De forsigtige estimater lyder på, at Arsenal skal af med mindst 637 millioner kroner.


I januar forstærkede Arsenal sig med Jorginho fra Chelsea på midtbanen.

Det viser sig dog, at det ikke er nok.

Klubben har længe været meldt interesseret i Declan Rice, og ifølge CBS Sports-journalisten Ben Jacobs, er Londonklubben nu overbevist om at lande handlen, der vil beløbe sig i 75 millioner pund. Svarende til 637 millioner kroner.

- Vi ved, at Rice er et toptransfermål for Arsenal, og selv ved de mere forsigtige gæt, kommer han til at koste 75 millioner pund.

- David Moyes har officielt sagt, at han mener, at Rice bør koste det samme som Enzo Fernández, der slog britisk transferrekord.

- Så Arsenal er klar til at gå ind i en budkrig, og de er overbevist om, at de også kan vinde den, siger Jacobs i et interview med Givemesport.

Rice har været en af de bedste defensive midtbanespiller i de seneste sæsoner, og selv om West Ham har haft det svært, kan man ikke klandre ham for noget.

I øjeblikket er Thomas Partey og Granit Xhaka de regelmæssige starter på Arsenals midtbanen, mens Jorginho agerer back-up. Trioen kan dog blive sat ud af spil inden for en kort årrække på grund af alder, og her kan 24-årige Rice blive brugbar.

For at lande Rices underskrift til sommer, må Arsenal dog konkurrere med de bitre ærkerivaler fra Chelsea, der har vist, at de er villige til at tage spenderbukserne på, når det gælder.

LÆS OGSÅ: "Han bliver fyret i landskampspausen"


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE