Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2021 15:31
Journalist: Arsenal indleder forhandlinger med City om profil

Arsenal har indledt forhandlinger med Manchester City-profilen Bernardo Silva. Det melder den portugisiske transferekspert Pedro Almeida.


Den portugisiske transferekspert Pedro Almeida erfarer her til eftermiddag, at Arsenal har indledt forhandlinger med Manchester City.

Her vil man forsøge at hente den tekniske portugisiske landsholdsspiller for næsen af London-rivalerne fra Tottenham.

Jack Grealish' skifte til Manchester City har haft betydning for Bernardo Silvas rolle på træner Pep Guardiolas holdkort.

I sidste uge kom det frem, at Bernardo Silva ønsker at forlade Manchester City, mens klubben vil være åbne for tilbud i den resterende del af transfervinduet.

Rygter har gået på, at City forsøger at overtale Spurs til at gå med til en byttehandel, der tilbyder portugiseren plus 90 millioner pund til gengæld for Harry Kane.

Der har dog ikke været fremskridt i den forbindelse, og nu forsøger The Gunners i stedet at hente Bernardo Silva, hvis man hører Pedro Almeida, der almindeligvis er bredt informeret vedrørende portugisiske spillere.

Ifølge mediet Football London vurderer Manchester City Bernardo Silva til at koste £63 millioner.
 
Dette er en god sjat, særligt for en klub som Arsenal, der i forvejen har hentet spiller for £75 millioner denne sommer.
 
Football London tilføjer, at Arsenal stadig er interesserede i at hente Bernardo Silva, som man inderligt gerne ser på Emirates Stadium, men det vil kræve, at man kan indgå en handel med City i et lavere prisleje.

Spanske kilder har tidligere meldt om interesse i Silva fra Atletico Madrid og FC Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE