AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 11:00
Joao Felix med ny klub: Aftalen er på plads og lægetjekket overstået

Joao Felix skifter efter alt at dømme til Atletico Madrid - kun den officielle præsentation mangler.


Benfica lagde en lille dæmper på festlighederne i Atletico Madrid, da den portugisiske klub offentligt meldte ud, at det var "fake news", der florerede om, at Joao Felix skulle have indgået en aftale med Atletico Madrid.

Men den skulle nu være god nok. Fabrizio Romano, som er blandt de allermest pålidelige journalister under Silly Season, skriver, at Benfica og Atletico Madrid er blevet enige om en handel, hvor det unge portugisiske talent underskriver en femårig kontrakt med den spanske storklub.

De sidste detaljer skulle angiveligt mangle, men Atletico Madrid har efter alt at dømme aktiveret Joao Felixs frikøbsklausul på €120 millioner. Marca skriver i hvert fald, at det er tilfældet.

Samtidig beretter et andet spansk medie, Onda Cero, at Felix allerede skulle have gennemgået et lægetjek hos Los Rojiblancos forud for sit skifte, hvormed den officielle præsentation er det eneste, der mangler.

Manchester United, Manchester City og Liverpool var løbende kædet sammen med den unge portugiser, men Joao Felix ser ud til at have forlænget sit ophold på den Iberiske Halvø.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED