AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 12:43
"Jo før, jo bedre" - United har startet træner-proces

Manchester United har startet processen med at udpege klubbens nye permanente træner.


Det ser ud til, at Manchester United kan udnævne klubbens næste permanente træner inden slutningen af indeværende sæson. Det melder Manchester Evening News
 
Der har været en udvikling i processen omkring at finde en ny United-træner, og det er muligt, at en aftale kan sikres i god tid inden transfervinduet åbner.  
 
United mener, med henblik på udnævnelsen af en ny træner, at "jo før, jo bedre". Sådan lyder det fra en kilde, der kender til processen. 
 
I spidsen for processen står angiveligt fodbolddirektør i klubben John Murtough, men den midlertidige træner Ralf Rangnick er også involveret, inden han starter sin konsulentrolle d. 1. juli. 
 
Det er endnu uklart, om United ønsker at komme med en formel meddelelse vedrørende ansættelse af træneren, hvis træneren på tidspunktet for udnævnelsen er ansat andetsteds. 
 
Blandt de varmeste navne som ny permanent træner er Mauricio Pochettino og Erik Ten Hag. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE