AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2022 15:52
Jesus langer ud efter Guardiola: Derfor skiftede jeg klub

Gabriel Jesus sætter nu ord på, hvorfor han valgte at forlade Manchester City.


Efter fem et halvt år i Manchester City valgte Gabriel Jesus i sommer at forlade den engelske mesterklub til fordel for Arsenal, og det var der en særlig grund til.

Den brasilianske landsholdsspiller var nemlig blevet træt af Pep Guardiolas måde at tænke fodbold på – noget han ellers fandt sig i gennem en række sæsoner.

- Måden Guardiola forstår og ønsker fodbold, skal man acceptere eller lade være. Hvis man ikke accepterer det, er det bare at sige tak og finde en anden udfordring, siger Jesus til ESPN Brasil.

- Jeg accepterede det i et stykke tid, men der kom et øjeblik, hvor jeg ville noget andet. Jeg takkede ham, han forstod, og vi kom videre.

Artiklen fortsætter under videoen

- I Manchester City rørte angriberen ikke bolden særlig meget, og det ser man ved at overvære kampene. Når det var tid til at røre bolden, var det ikke angriberen, fordi Guardiola endte med at sætte en midtbanespiller tættere på.

Jesus fortæller desuden også, at han talte meget med Mikel Arteta om Arsenals spillestil, og de to kendte allerede hinanden godt fra en fælles fortid hos The Citizens.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE