AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 15:29
Jerome Boateng sparker rygter om klubskifte til hjørne

Jerome Boateng er ikke meget for at snakke transferrygter. I stedet vil han fokusere på VM-slutrunden i den kommende tid.


Karl-Heinz Rummenigge kunne onsdag fortælle, at Jerome Boateng har fået lov til at snakke med andre klubber denne sommer.

Det sker ovenpå rygter om, at den tyske landsholdsspiller er i søgelyset hos både Liverpool og Manchester United, men hovedpersonen selv er ikke meget for at tage stilling til rygterne.

- Det er ikke et emne lige nu. Det handler om VM nu. Jeg ved ikke, hvorfor disse erklæringer skulle ud. Vi er her med landsholdet, det er VM. Alt andet er ikke et tema for mig. Jeg vil bare sige, at jeg koncentrerer mig om VM, siger Jerome Boateng på et pressemøde ifølge Goal.

Den tyske landsholdsspiller har tidligere spillet for Manchester City. Det ophold varede dog kun én sæson, hvorefter han vendte tilbage til Bundesligaen, hvor Bayern München stod klar med en kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED