AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 12:03
- Jeg ville til enhver tid vælge Mané over Coutinho

Den tidligere Liverpool-spiller, Dean Saunders, er fuld af begejstring over Sadio Mané, som han mener, er bedre end Philippe Coutinho.


Der var masser af snak om Philippe Coutinhos fremtid i sommer, hvor FC Barcelona stod klar til at snuppe brasilianeren. Liverpool nægtede dog at sælge, og Coutinho har siden da. med stor succes, gjort comeback for englænderne.

Flere mener da også, at brasilianeren er Liverpools bedste spiller, men den holdning deler klubbens tidligere spiller, Dean Saunders, ikke. Han peger derimod på en af klubbens andre offensive spillere: 

- Hvis jeg skulle vælge, ville jeg vælge Mané over Coutinho på ethvert hold. Hvis man kun måtte have en af dem, ville jeg uden tvivl snuppe Mané, udtaler Saunders til talkSPORT.

Desværre for Liverpool må de i de kommende uger se bort fra senegaleseren, der blev skadet under landskampspausen, og Saunders er da også overbevist om, at the Reds vil komme til at savne den lynhurtige offensivspilller: 

- Han er så god, og det er et kæmpe tab for Liverpool, at han nu er skadet. Han tager altid nogen gode løb ind bag forsvaret, og han giver bare noget helt særligt til det mandskab. 

Sadio Mané har scoret tre gange i Premier League indtil videre, men de næste seks uger må han se til fra sidelinjen, mens Liverpool skal forsøge at komme ind i top 4. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED