AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2022 15:15
Jan Mølby giver sit bud: Her spiller "AC" i næste sæson

Andreas Christensens kontraktsituation spidser til.


Andreas Christensen har bare et halvt år tilbage af sin kontrakt med Chelsea.
 
Danskerens evner på grønsværen gør ham selvsagt til en attraktiv løsning for interesserede klubber.
 
Nu har TV3 Sport-eksperten Jan Mølby givet sit bud på, hvad der kommer til at ske med "AC".
 
- I første omgang er det selvfølgelig trist, at han ikke spiller hver gang. "AC" er en af Danmarks bedste forsvarsspillere, og det er trist, hvis det er den her kontraktsituation, der gør, at han ikke spiller, lyder det fra Jan Mølby i et interview med TV3 Sport, som du kan se øverst i artiklen.
 
- Men der har været nogle forhandliger i gang, kan vi forstå, og rygterne går på, at AC tjener fem millioner pund, og han vil gerne have det dobbelte, altså 10. 
 
- Det, der er attraktivt for AC, og som man også hører, er at Bayern München vil have ham til sommer som deres førstevalg, og det kan jeg selvfølgelig godt forstå, man som spiller vil være utrolig interesseret i. Jeg tænker umiddelbart, at sæsonen spilles færdig, og at til næste sommer finder AC en anden klub.
 
- Når man er en af verdens bedste midtstoppere, vil der naturligvis altid være andre alternativer og muligheder, siger Mølby.
 
Andreas Christensen har spillet i Chelsea igennem hele sin professionelle karriere - med en enkelt afstikker til Borussia Mönchengladbach.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE