AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2022 16:46
Jamie Carragher revser Arsenal-spiller: "Han kostede dem top-fire"

Den tidligere Liverpool-spiller mener, at den ene spiller gjorde udfaldet i sidste sæson.


Det så længe ud til, at Arsenal endelig fik adgang til det forjættede land i form af Champions League.
 
I den forgangne sæson lå The Gunners således lunt i svinget til at indtage den så vigtige fjerdeplads, men det blev som bekendt ærkerivalerne fra Tottenham, der snuppede den sidste billet.
 
Særligt en skidt måned i april, hvor det blev til tre nederlag i træk, gjorde indhug hos Arsenal, der raslede ned ad tabellen.
Nederlagene kom mod forholdsvis overkommelige modstandere Crystal Palace, Brighton og Southampton.
 
I to ud af de tre kampe, startede Nuno Tavares inde på venstrebacken for Arsenals mandskab, og den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der ellers ikke er meget for at hænge enkelte spillere ud, mener, at han må bære en vis del af skylden.
 
Venstrebacken er netop blevet udlejet til franske Marseille for den kommende sæson, og det forstår Carragher helt og holdent.
 
- Nuno Tavares er blevet lejet ud, læste jeg. Jeg mener, at hvis de havde haft en bedre venstreback, så var de sandsynligvis kommet i top-fire.
 
- Jeg kan ikke lide at hænge enkelte spillere ud, men jeg mener bare, han kostede i bestemte kampe.
 
- Jeg husker især kampen ude mod Crystal Palace i den forgangne sæson, siger Carragher til Sky Sports.
 
Det har set fornemt ud for Arsenal i forberedelserne frem mod den kommende sæson. Her er klubben gået ubesejret igennem testkampe mod Nürnberg, Everton, Orlando, Chelsea og Sevilla.
 
Ligeledes er man på papiret kommet styrket ud af det indeværende transfervindue, hvor man har hentet spillere for knap en milliard kroner. Blandt andre er Oleksandr Zinchenko og Gabriel Jesus blevet købt hos Manchester City.
 
Klubben begynder sin Premier League-sæson fredag ude mod Crystal Palace, hvor den nu udlejede Tavares havde så store problemer i foråret.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE