AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 16:29
James: Manchester United er det perfekte sted for min udvikling

Daniel James kan nu officielt kalde sig for Manchester United-spiller, og det glæder han sig naturligvis over.


Manchester United har fået sommerens første handel i hus, og det er den walisiske landsholdsspiller, Daniel James, der har underskrevet en femårig kontrakt med den engelske storklub.

Han ser nu frem til at skulle fortsætte sin udvikling hos Manchester United, hvor han blandt andet skal tage imod ordrer fra Ole Gunnar Solskjær.

- Dette er en af de bedste dage i mit liv, og det er en udfordring jeg virkelig ser frem til. Premier League er den bedste liga i verden, og Manchester United er det perfekte sted for mig at udvikle mig som spiller, siger han til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Det er et utroligt stolt øjeblik for mig og min familie, selvom det er tynget af sorg, idet min far ikke er i stand til at dele denne oplevelse med os. Jeg ser frem til at arbejde med Ole, møde holdet og komme i gang.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED