AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:06:2019 13:20
Ivrige Arsenal tager den et skridt videre: Kontakter far til transfermål

Arsenal er på jagt efter en ny mand i midterforsvaret, og Presnel Kimpempes familie er nu ifølge franske SoccerLink indblandet.


På transfermarkedet er mange klubber villige til at smide utænkelige summer efter deres transfermål, men med nogle spillere skal der gøres lidt ekstra.

Sådan har Arsenal måttet erfare, idet klubben ønsker at signe Presnel Kimpempe fra PSG.

Således har Arsenal kontaktet Kimpempes far for at overtale ham om at lade sin dreng skifte til engelsk fodbold.

Kimbempe har haft en svær sæson i Paris, hvor han har siddet bænket, mens Thiago Silva og Marquinhos har været i startelleveren.  Desuden ser det ud til, at Mathijs De Ligt kan være på vej til Paris, hvilket vil gøre Kimpepes vej til startopstillingen endnu sværere. 

Det unge talent kender i forvejen Unai Emery, da det faktisk var selvsamme manager, der i tidernes morgen hentede ham til PSG.

Om Kimpempe skal have en sludder med sin far endnu uvist, men meget tyder på, at et skifte til engelsk fodbold kan være på tale.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED