AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 18:05
Italienske medier: Sarri vil hente Juventus-spiller til Chelsea

Maurizio Sarri har planer om at hente Juventus' Daniel Rugani til Chelsea, hvis englænderne vælger at ansætte ham som manager.


Den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri har i lang tid været sat i forbindelse med Chelsea, men indtil videre er parterne ikke nået til enighed om en aftale. 

Det har dog ikke afholdt Sarri fra at tænke over, hvilke spillere han eventuelt kan forstærke Chelseas trup, og ifølge de italienske medier Calciomercato og Sportitalia er Juventus' Daniele Rugani et af navnene på Sarris ønskeliste. 

23-årige Rugani har haft svært ved at tilspille sig en fast plads i Torino-klubbens defensiv, og Sarri, der kender ham fra deres fælles tid i Empoli, ser ham som den perfekte spiller til Chelseas bagkæde. 

I februar udtalte Ruganis agent, at forsvarsspilleren var glad for at være i Juventus, og det kan dermed blive svært at overtale ham til at drage mod London. 

Den italienske landsholdsspiller vurderes til at koste €40 mio. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED