AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 11:43
Italiensk stortalent kan være på vej til London

Juventus' Moise Kean er spået som et kæmpe angrebstalent, og det er der flere end italienerens arbejdsgiver, der har fået øje på.


19-årige Moise Kean har allerede fået sin debut på det stjernespækkede Juventus-mandskab og har tilmed allerede spillet 16 kampe og scoret syv gange for de italienske mestre i Serie A. 

I den engelske hovedstad har man også fået øje på Juventus' stjernefrø, og Unai Emery og kompagni er således meget ivrige for at tilknytte sig den 182 centimeter høje angriber. 

Daily Mail rapporterer således, at Arsenal skulle være villige til at smide 300 millioner kroner for Moise Kean - men det er ikke umiddelbart et bud, som Juventus har i sinde at acceptere. 

Juventus vil nemlig i stedet hellere acceptere et lavere bud og dertil inkludere en tilbagekøbsklausul i den potentielle handel. 

Ifølge Daily Mail meldes Everton også interesserede i Moise Kean - Liverpool-klubben ser italieneren som en længe ventet erstatning for Romelu Lukaku. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED