AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 14:44
Italiensk medie: United-forsvarer kan ende hos Eriksen

Ifølge Sportmediaset ser det ud til, at også Inter vil have Chris Smalling.


Chris Smalling har genfundet formen i Serie A, hvor han har været udlejet til AS Roma, hvilket har ledt til, at både romerne såvel som Juventus ønsker at hente Smalling permanent til Italien.

Nu er der således nyt i dén sag, da Inter ifølge Sportmediaset også vil købe Smalling, efter at det er kommet frem, at han kan erhverves for £23 millioner fra Manchester United.

Det er angiveligt Antonio Conte, der svinger med taktstokken i den forbindelse, da han mener, at det Smalling ville være i stand til at tilføje vindermentalitet og erfaring.

Conte ser angiveligt tilføjelsen af Smalling som værende vigtig i forhold til at kunne udfordre Juventus næste år, hvor målet er at vinde Serie A.

Manchester United og AS Roma kunne ikke blive enige om en midlertidig forlængelse af kontrakten som følge af COVID-19, hvorfor det virker usandsynligt, at han fremadrettet spiller for romerne.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED