AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 19:58
Italiensk avis: Nainggolan sat til salg

Ifølge den romerske avis Il Tempo skulle AS Roma være klar til at skille sig af med belgiske Radja Nainggolan i sommerens transfervindue.


Det kom som en overraskelse for mange fodboldelskere, da AS Romas midtbaneslider Radja Nainggolan blev siet fra den belgiske trup til sommerens VM-slutrunde. Nainggolan annoncerede derefter, at han indstillede sin landsholdskarriere, og nu kan endnu en omvæltning være på vej for den 30-årige belgier.

Ifølge avisen Il Tempo, der holder til i Rom, skulle AS Romas sportsdirektør Monchi nemlig have besluttet sig for, at tiden er inde til at sælge den hårdtarbejdende midtbanespiller.

Nainggolan har ofte været rygtet til Premier League, og det er tidligere kommet frem, at han i 2016 afviste et skifte til Chelsea. Dengang var det fordi han ikke ønskede at forlade sit liv i Rom, men skulle han være uønsket i sin klub, kunne det tænkes at ændre sig.

Radja Nainggolan har i flere kampe i løbet af denne sæson båret anførerbindet for Roma, som han har spillet for siden 2014. Også Manchester United har tidligere været nævnt som en potentiel destination for midtbaneslideren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED