Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 17:15
It is a fact: Rafa Benitez jagter job i Premier League

Den tidligere Chelsea, Liverpool og Newcastle træner Rafa Benitez søger et trænerjob i Premier League.


Den spanske træner Rafa Benitez blev set som en stor ansættelse for klubben, dengang Newcastle hyrede ham tilbage i 2015, hvor den tidligere Champions League vinder minsandten tog med ned i The Championship.

Benitez fik da hurtigt The Magpies op igen, men han valgte et par sæsoner senere ikke at forlænge med klubben, da han ikke kunne blive enige med Newcastle ejeren Mike Ashley om arbejdsfordelingen med hensyn til transfers.

Tidligere har Benitez nydt stor succes i Liverpool, som han vandt Champions League sammen med tilbage i 2005, mens hans tid i Chelsea var af lidt mindre prominent karakter.

De seneste par år har Benitez tilbragt i Kina, men han er nu tilbage igen og på udkig efter et ambitiøst job, hvilket han udtalte i et åbent interview med Sky Sports:

- Jeg er meget beredt på at blive i England. Jeg ser alle Premier League og Champions League kampe. Jeg er altid klar, indleder spanieren til Sky.

- Min prioritet er England, Premier League. Min familie er her, og vi er glade her, så det er selvfølgelig noget, jeg er klar på.

Som det ser ud nu, virker Tottenham som en åbenlys destination for Benitez, hvilket også kan være det, som spanieren forsøger at gøre Spurs opmærksomhed med denne offentlige udtalelse.

Blot 29-årige Ryan Mason står fortsat i spidsen for Spurs, som stadig ikke har udnævnt en permanent cheftræner, efter de fyrede José Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED