Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Intern uro i fransk VM-trup - frustreret over én spiller

Af Emil Plovgaard
02.12.2022 Kl. 14:28
Der er meldinger om uro i den franske VM-trup.

Den franske landsholdstrup er angiveligt splittet, og splittelsen relaterer sig til én spiller – nemlig FC Bayern Münchens Benjamin Pavard.

Det erfarer den store franske sportsavis L'Equipe.

Det er især Pavards dårlige præstation i forbindelse med Les Bleus' åbningskamp mod Australien, der er kilde til frustration blandt holdkammerater, herunder Ousmane Dembélé.

På den anden fløj, er der dog flere landsholdsstjerner, der støtter Pavard. Tottenhams Hugo Lloris og den tidligere Arsenal- og Chelsea-angriber Olivier Giroud er ifølge avisens oplysninger nogle af de spillere, der har budt ind med moralsk opbakning til Pavard.

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, forklarede, at han havde udeladt Pavard af startopstillingen mod Tunesien som følge af, at han ikke var ordentligt til stede.

– Jeg traf beslutningen om ikke at spille med ham. Jeg kommer ikke til at gå ind i detaljer.

– Jeg har haft adskillige samtaler med ham. Jeg betragter ham ikke som værende ordentligt til stede. Så vil I nok spørge mig, om det er fysisk, eller om det er i hans hoved.

– Den første kamp (mod Australien, red.) hjælper naturligvis ikke på det. Det er derfor, jeg traf et anderledes valg, lød det tidligere fra Deschamps.

Også Belgien skulle have haft problemer i VM-truppen. Torsdag røg de så ud af VM-slutrunden.

Så galt er det dog ikke gået for Frankrig, der møder Polen i ottendedelsfinalen på søndag.

Annonce