AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 13:50
Interesse i sommerkøb: Arsenal har dansk U-landsholdsspiller i kikkerten

Arsenal vil have en talentspejder på plads for at overvære Joachim Andersen mod Juventus forud for sommerens transfervindue, hvor Arsenal er interesseret i danskeren.


Inter, Tottenham, Manchester United, Juventus og nu Arsenal.

Gennem det seneste år er det nogle af Europas bedste klubber, der er blevet kædet sammen med Joachim Andersen. Den danske midterforsvarer er blevet en stor profil i Sampdoria, og hans præstationer for den italienske klub har vakt interesse.

I weekenden spilles den sidste runde i Serie A, og her skal Sampdoria møde Juventus på hjemmebane. Til den kamp vil Joachim Andersen blive fulgt nøje af Arsenal, der vil have en talentspejder placeret på det italienske stadion.

Det rapporterer den italienske journalist, Nicolò Schira, som arbejder for den store sportsavis Gazzetta dello Sport.

Han gør opmærksom på, at det ikke er første gang, at Arsenal har kigget på Joachim Andersen, og han skriver endvidere, at the Gunners er interesseret i at købe den danske forsvarsspiller i sommerens transfervindue.

Foruden Joachim Andersen vil Arsenal også holde et skarpt øje med den belgiske midtbanespiller, Dennis Praet, i kampen mellem Sampdoria og Juventus.

22-årige Joachim Andersen er en stor profil på det danske U21-landshold, og han er udtaget til den danske bruttotrup forud for sommerens EM-slutrunde. Han har dog misset de seneste fire kampe med en skade, men Arsenal må forvente, at han bliver klar til at møde Cristiano Ronaldo og de andre Juventus-stjerner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED