Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 09:55
Interessante stats fra 4. spillerunde: Hurtigste debutmål nogensinde

Vi ser nærmere på nogle af de interessante statistikker fra fjerde spillerunde.


Odsonne Édouard scorede 28 sekunder inde i sin debut for Crystal Palace, og det er det hurtigste debutantmål i Premier Leagues historie. Den tidligere rekord lød på 36 sekunder. 

Trent Alexander-Arnold - med en alder på 22 år og 340 dage - fik sin assist nummer 35, og det er kun Cesc Fabregas, Ryan Giggs og Wayne Rooney, der har gjort det i en yngre aldre. 

Cristiano Ronaldo scorede sit første mål i Premier League siden sit mål mod Manchester City i 2009, og med 12 år og 124 dage er dét det næst længste mellemrum mellem to mål i Premier League siden Matt Jackson. Den rekord lyder på 13 år og 187 dage. 

Med 10 assists er Paul Pogba den eneste, der har lavet så mange assists i Premier League i 2021. 

Chelsea vandt deres Premier League-kamp nummer 600, og de er kun overgået af Manchester United, som har vundet 690 kampe.

Mohamed Salah er den 30. spiller, der bliver noteret for minimum 100 mål i Premier League. 2 mål for Chelsea og 98 mål i Liverpool-trøjen.

Liverpool er den eneste klub, der har haft 100 skud på mål denne sæson, hvor 30 af dem kom mod Leeds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE