AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 18:57
Instagrambillede kan tyde på engelsk sommerskifte for Tottenham- og Liverpool-transfermål

Den 22-årige Real Madrid-spiller Dani Ceballos har måske antydet et skifte til England via et opslag på sin Instagram story.


Dani Ceballos har været rygtet til flere klubber denne sommer, hvor England også har haft sine repræsentanter i spil.

Store klubber som Liverpool og Tottenham holder angiveligt øje med spanieren, som ikke får den ønskede spilletid i den spanske kongeklub Real Madrid.

Et udlån fra Real Madrid virker som den mest sandsynlige mulighed for Ceballos, da han ikke ønsker at forlade Spanien permanent på dette stadie af sin karriere, skriver Talksport.

Ceballos lagde et billede op, hvor han står i en telefonboks i Florida med adskillige kryptiske smileys – telefonboksen kan måske indikere et skifte til England.

Sky Sports News reporterer, at Tottenham er i samtaler med Real Madrid om et potentielt skifte for den spanske u-21 landsholdsspiller.

Samtidig melder den spanske avis Marca, at Liverpool er interesserede i spilleren, og at de skulle være klar med et bud på 45 millioner pund.

Under u-21 EM-slutrunden blev Ceballos spurgt til sin fremtid, hvor han svarede.

- Jeg vil gerne prøve noget nyt. Næste år er mit mål at spille 40 kampe og at være med til EM.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED