AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2021 20:49
Instagram træder i karakter: Vi vil slå hårdt ned mod racistiske beskeder

Instagram gør det klart, at de vil slå hårdere ned på personer, der skriver hadefulde og racistiske beskeder.


Racisme er desværre stadig til at finde i moderne fodbold, hvor fodboldspillere især oplever det på de sociale medier.

Senest har Axel Tuanzebe været udsat for racisme, og han er langt fra den eneste. 

Daily Mail skriver, at fodboldspillere og fodboldforbund vil have de sociale medie til at reagere, og det gør Instagram nu. 

I en pressemeddelelse oplyser de, at de vil uddele hårdere straffe til de folk, der kommer med hadefulde og racistiske meddelelser. 

- Vi har sat mange racistiske beskeder til fodboldspillere, og denen opførsel vil vi ikke have på Instagram. Det er mest i de direkte beskeder, at vi ser denne opførsel.

- Normalt bruger vi ikke teknologien til at slette indhold som eksempelvis hadefulde beskeder og mobning, som vi gør andre steder, men der er plads til forbedring. Derfor introducerer vi i dag nye tiltag, som bl.a. indeholder kontoudelukkelser grundet beskeder i de private indbakker.

- Tidligere ville de personer, som sendte hadefulde beskeder, få en karantæne for at skrive til den pågældende person, men nu vil vi slette deres konto. 

Derudover oplyser Instagram også, at man har indledt et samarbejde med det engelske politi omkring hadefulde beskeder og racisme.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE