AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2020 11:44
Insider fortæller: Sådan ser Sir Alex på Uniteds optur

Ifølge en kilde tæt på Manchester United-legenden, skulle Sir Alex Ferguson være begejstret over sin gamle klubs forbedringer på banen.


Det har set sort ud for Manchester United både før og efter Ole Gunnar Solskjærs udnævnelse som permanent træner, men det tyder efterhånden mere og mere på, at klubben har vendt et hjørne og nu atter går bedre tider i møde.

Klublegenden Sir Alex Ferguson ser i hvert fald med stor optimisme på de resultater, som Ole Gunnar Solskjær & Co. i øjeblikket leverer, fortæller en kilde tæt på den skotske ex-manager til Daily Mirror.

- Han er begejstret over måden, Solskjær styrer holdet, og jeg mener, de har snakket sammen et par gange over de seneste uger. Han er særligt glad for, hvordan unge spillere som Scott McTominay og Mason Greenwood er trådt i karakter, fortæller den unavngivne kilde til mediet.

-  Han har selv trænet United i frygtelig lang tid og ved, at det ikke er noget nemt arbejde, når det ikke går godt. Derfor er han meget glad for udviklingen under Solskjær. Han ved, at Ole har beslutsomheden og modet til at tage de svære beslutninger.

Med en sejr over Southampton kan Manchester United rykke over Chelsea i kampen om en top fire-placering. Klubben kan selv afgøre sin skæbne og er sikret en tredjeplads i tabellen, hvis The Red Devils vinder sine resterende fire kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED