AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 20:42
Inkarneret Southampton-spiller forlænger med to sæsoner

Southamptons Callum Slattery har spillet i den engelske klub, siden han var otte år gammel, og nu har midtbanespilleren tilmed forlænget sin kontrakt med The Saints til sommeren 2022.


Callum Slattery er et produkt af Southamptons eget fodboldakademi, og der var derfor ikke meget tvivl sået i Slatterys bevidsthed, da klubben tilbød ham en to-årig kontraktforlængelse. 

- Jeg har spillet i klubben, siden jeg var otte år gammel, og så er det selvfølgelig rart at kunne underskrive en aftale, der holder mig i klubben i i hvert fald to år mere, fortæller midtbanespilleren til klubbens hjemmeside. 

Callum Slattery fik debut i sidste sæson i et opgør mod Leicester og nåede siden også at spille en række kampe mere i både FA Cuppen og Premier League for The Saints. 

Midtbanespilleren og Southampton har altså nu papir på hinanden til sommeren 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED