AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 09:31
Ingen Wan-Bissaka? - United er i kontakt med Napoli om højreback

Sky Italia skriver, at Manchester United har kontaktet Napoli for at forhøre sig om chancen for at hente Elseid Hysaj.


Manchester United er fanget i avancerede forhandlinger med Crystal Palace om Aaron Wan-Bissaka, men det har ikke afholdt The Red Devils fra at kontakte Napoli for at forhøre sig om muligheden for at hente Elseid Hysaj.

Det skriver pålidelige Gianluca Di Marzio for Sky Italia denne onsdag.

Spilletiden har været begrænset for den 25-årige albanske landsholdsspiller under Carlo Ancelotti, og han udtalte selv for nyligt, at han ønskede at opsøge en ny udfordring i et andet land og en ny liga.

Nu skulle Manchester United have kontaktet Napoli om chancen for at hente højrebacken, som også er i stand til at udføre et habilt stykke arbejde på den modsatte back.

Han har endnu to år tilbage på sin kontrakt, men med en række større indkøb på vej - heriblandt James Rodriguez fra Real Madrid - skulle den italienske storklub være tvunget til at sælge en række spillere denne sommer.

Om interessen i Hysaj betyder, at Manchester United er ved at trække sig fra forhandlingerne om Aaron Wan-Bissaka, er uvist. Albanieren kan som bekendt spille begge backs, så måske han anses som en altmuligmand, der kan dække ind for Luke Shaw og på højrebacken - uanset om Aaron Wan-Bissaka kommer eller ej.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED