AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 14:05
Ingen Ribery til Premier League: Skal til lægetjek hos ny klub denne uge

Der har været rygter fremme om Franck Ribery og en tur til Premier League, men franskmanden fortsætter formentlig karrieren i italiensk fodbold.


Det er nok ikke sandsynligt, at Franck Ribery nogensinde kommer til at spille i Premier League.

Franskmanden, som i en årrække har hørt til blandt nogle af de førende kantspillere i verden, fik ikke sin kontrakt med Bayern München forlænget efter sidste sæson, og derfor kunne de engelske klubber kvit og frit hente ham.

På rygtebasis er han blevet sat i forbindelse med både Sheffield United, Manchester United og senest Everton, men det bliver i stedet i Italien, at han fortsætter sin karriere, der startede for snart 18 år siden, hvor han fik debut for US Boulogne i den franske pokalturnering.

Hvis man skal tro den normalt så velinformerede italienske journalist, Fabrizio Romano, skal Frank Ribery nemlig fortsætte i Fiorentina.

Parterne har forhandlet en aftale frem til sommeren 2021 på plads, og der mangler nu blot et lægetjek, som er blevet planlagt til at finde sted i denne uge, hvorefter Frank Ribery kan kalde sig for Fiorentina-spiller.

Gennem sin karriere har den 36-årige optrådt for klubber som Galatasaray, Marseille og Bayern München – men noget ophold i England bliver det næppe til.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED