Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 22:12
Ingen Özil på Wembley: Arsenals bedst betalte bliver i Tyrkiet

Mesut Özil vil ikke være til stede på Wembley, når Arsenal i morgen møder Chelsea i FA Cup-finalen.


Det er ikke blevet til ét eneste minut på banen for Mesut Özil efter coronapausen, og Arsenal-fansene må da også spejde langt efter tyskeren, når det i morgen går løs mod Chelsea i FA Cup-finalen.

Ja, faktisk vil Arsenals bedst betalte spiller ikke engang være til stede på stadion. Det skriver engelske medier som London Evening StandardGoal og Daily Mirror

Goal skriver, at Mesut Özil tidligere på ugen fik lov til at rejse til Tyrkiet, da Mikel Arteta oplyste ham om, at han ikke ville være en del af finaletruppen. 

Tyskeren har siden da tilbragt nogle dage i Tyrkiet, men han vender ikke hjem for at overvære finalen på Wembley. 

Arsenal må ellers have 10 ikke-spillende spillere til stede på Wembley under kampen, men Özil bliver altså ikke én af dem. I stedet for har han ifølge London Evening Standard fået lov til at blive i Tyrkiet. 

Den tyske offensivspiller er tidligere blevet kædet sammen med tyrkiske Fenerbahce, men hans agent fortalte tidligere på ugen, at han ikke regner med et sommerskifte, da Özil agter at blive i Arsenal frem til sommeren 2021, hvor hans kontrakt udløber. 

31-årige Özil er med en ugeløn på £350,000 den bedst betalte spiller i Arsenals trup. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED