AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 16:57
Ingen ny Fékir-saga på vej: Liverpool planlægger ikke nyt bud

Liverpool har absolut ingen planer om at gå efter Nabil Fékir denne sommer, lyder det fra et britisk medie.


Tidligere i dag blev det rapporteret, at Liverpool har tilbudt en kontrakt til Nabil Fékir, og at klubben er klar til at genoptage forhandlingerne med Lyon.

Sidste sommer brød forhandlingerne sammen, da Liverpool trak sig ud af forhandlingerne i et meget sent stadie grundet bekymringer om franskmandens ene knæ, der for nogle sæsoner satte ham ud i lang tid.

Der er dog ingen grund til at tro, at Liverpool igen denne sommer vil forsøge at hente Nabil Fékir til klubben. Sådan lyder meldingen fra det britiske medie, the Independent.

Her lyder det desuden, at Liverpool ikke har ændret holdning til Nabil Fékir og det knæ, der satte the Reds ud af spillet. Og derfor har Liverpool ikke planer om at skulle have fingrene i Lyon-stjernen forud for næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED