Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 11:18
Ingen nattesøvn til City: Dortmund-fans fik "hele hotellet til at ryste"

Daily Mail skriver, at lokale Dortmund-fans har forsøgt at gøre deres for, at Manchester City ikke er forberedte til aftenens returkamp.


Hvis Manchester City-mandskabet havde håbet på at gå friske og veludhvilede på banen til returkampen imod Dortmund denne onsdag, er de blevet grueligt skuffede. En større gruppe Dortmund-fans har nemlig brugt hele natten på at antænde industrielt fyrværkeri udenfor The Cityzens hotel i Tyskland, erfarer Daily Mail.

Ifølge øjenvidner skulle fyrværkeriet, der blev antændt klokken 02.45, 04.30 og 05.30 natten til onsdag, have været så kraftigt, at du ikke kunne undgå at bemærke det, selvom du troede, du lå og sov trygt og godt i din hotelseng. Som en kilde fortæller til Daily Mail.

- Det var ikke bare normale knald fra fyrværkeri. Vi snakker om fyrværkere af industriel styrke. Lydene var helt utroligt høje, og det føltes som om, hele hotellet rystede på grund af dem.

Manchester City går måske trætte ind til aftenens returkamp med en 2-1 føring fra kampen i Manchester at forsvare.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED