AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 08:10
Ingen Isco: Liverpool vil gå efter Napoli-profil i stedet

Liverpool bliver af spanske kilder sat i forbindelse med Napolis midtbanespiller Fabian Ruiz.


I går meldte vi at Real Madrid skulle have afvist et bud fra Liverpool på den offensive midtbanespiller Isco.

Men i stedet for at komme med et nyt bud ser det ud til, at The Reds kigger andetsteds hen.

Ifølge det spanske medie El Desmarque har Liverpool nemlig budt £47 millioner for Napolis midtbanespiller Fabian Ruiz – det er den præcis samme pris, Real Madrid angiveligt afviste for Isco.

Men selvom den 23-årige spanske Napoli-profil potentielt kan blive dyrere end Isco på grund af hans unge alder, så skulle han være nemmere at få fingrerne i.

Det skyldes, at der i den seneste tid har hersket stridigheder mellem klubbens spillere og ejeren Aurelio de Laurantiis.

Ifølge Daily Mail har en række af Napolis store stjerner fået bøder for ikke at deltage i en træningslejr, der var arrangeret af ejeren De Laurantiis. Og det skulle de være ret så utilfredse med.

Som resultat kan flere af Napolis spillere altså være på vej væk, og det er altså her, at Liverpool kommer ind i billedet og jagten på Fabian Ruiz.

Den spanske midtbanespiller har i denne sæson scoret et mål og leveret to assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED