AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 09:46
Bud afvist: Klopp kigger på kreatør i Real Madrid

Liverpool skulle angiveligt overveje at forsøge sit held med Isco Alarcon og kan allerede have fået et bud afvist.


Det er svært at sætte en finger på den Liverpool-trup,  som mere og mere ligner et hold, der kan gå ubesejret gennem hele Premier League-sæsonen.

Men en kreatør på midtbanen har angiveligt længe været en position, som The Reds måske manglede,  men de kan have fundet den rette mand i Real Madrid.

Det drejer sig om Isco Alarcon,  hvem Jürgen Klopp angiveligt anser som en spiller, der kan forbedre The Reds rent offensivt.  Det skriver spanske El Desmarque.

Mediet skriver, at der er rygter om, at Real Madrid  allerede har afvist et bud på Isco, men det fremgår ikke, om buddet stammer fra Liverpool.

Til gengæld skulle den spanske kongeklub være klar til at sælge for £59 millioner, hvis Liverpool beslutter sig for at rykke på interessen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED