AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 12:48
Ingen interesse: Manchester United bliver igen udnyttet til budkrig

Manchester United har ingen interesse i Mario Lemina, erfarer Manchester Evening News.


Det er ikke lang tid siden, at Mario Lemina gjorde det klart, at han ønsker et skifte væk fra Southampton.

- Jeg har gjort det klart: Jeg ønsker at forlade klubben og komme et andet sted hen denne sommer. Jeg var også rigtig frustreret over min skade, der løb over tre måneder, så jeg vil nu prøve noget nyt, fortæller Lemina til France Football.

Flere klubber skulle efter sigende være interesseret, og Manchester United har været én af de klubber, der har været kædet sammen med midtbanespilleren.

Men ifølge Manchester Evening News befinder Mario Lemina ikke på Ole Gunnar Solskjærs, og klubbens brand bliver udnyttet til at starte en budkrig på Saints-spilleren. 

Lokalavisen skriver yderligere, at det ikke er første gang i dette transfervindue, at deres brand bliver udnyttet til at øge interessen for andre spillere.

I stedet har Ole Gunnar Solskjær udset sig Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon - uanset om Paul Pogba forlader klubben eller ej.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED