AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 18:37
Ingen Hazard-erstatning: Chelsea må acceptere transferkarantæne

Chelsea kommer ikke til at kunne hente nye spillere denne sommer. Det erfarer Daily Mail.


Chelsea blev tidligere på året idømt en transferkarantæne af FIFA, og i første omgang appellerede the Blues til det internationale fodboldforbund – uden held. Sidenhen gik sagen videre til den internationale sportsdomstol, CAS, og her tøvede Chelsea længe med at appellere mod en karantæne.

I dag, den 12. juni, har CAS således offentliggjort en liste over de sager, som vil blive gennemgået henover sommeren, og her er Chelseas sag altså ikke iblandt. Det beretter Daily Mail. 

Listen indeholder i alt 18 sager, hvor høringerne begynder i dag og fortsætter frem til den 14. august, hvor det engelske transfervindue altså er smækket i med syv tommer søm - det engelske transfervindue lukker nemlig den 9. august. 

Det betyder dermed, at Chelsea må acceptere transferkarantænen denne sommer, og de kan derfor ikke hente en erstatning for Eden Hazard og andre, der måtte forlade Stamford Bridge denne sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED